web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Ambasadorul Rep. Moldova în Austria critică dur atitudinea PDM. Diplomatul este membru al partidului

Liviu G. Stan 6 ianuarie 2016 0

 

Un membru PDM critică dur partidul din care face parte, după boicotarea în Parlament a cabinetului de miniştri propus de Ion Sturza.

europarlamentar-acuzatii-rep-moldova

Este vorba despre ambasadorul Republicii Moldova în Austria, Andrei Popov.

Popov spune că PDM nu reprezintă interesele cetăţenilor Republicii Moldova şi că ultimele decizii luate de conducerea partidului său „agravează situaţia politică”.

„Pentru a promova interesele naționale la ora actuală este nevoie de parteneriate politice puternice și strategice. Este imposibil ca într-o țară ca Republica Moldova să conduci singur, iar reeșind din situația creată – unicul partener politic serios, proeuropean, putea fi doar PLDM. Însă ultimele decizii luate de către coducerea PD agravează situația politică și duc la instabilitate. Arestul lui Vlad Filat și demiterea cu votul PD a guvernului Streleț, au dus la dispariția totală a încrederii între cele două formațiuni politice”, a declarat Popov în cadrul emisiunii „Vecernii razgovor”, de la TVC21, informează Unimedia.

Diplomatul consideră că, în contexul unor eventuale alegeri anticipate, Ion Sturza ar putea deveni un lider politic important.

„Partidul Democrat a declarat din start că nu va participa la consultări și a neglijat total candidatul la funcția de prim-ministru, pe când opinia și experiența lui Ion Sturza este foarte importantă”, a mai declarat ambasadorul Republicii Moldova în Austria.

Pe 31 decembrie 2015, Andrei Popov a anunțat că se retrage din Consiliul Politic al PDM, precizând că deciziile în partid nu sunt luate de către Consiliul Național Politic, iar Guvernul Streleț nu trebuia demis sub nicio formă.

Ion Sturza a anunţat că în cazul declanşării unor alegeri anticipate, nu va alege „turnul de fildeş” în politică, ci va intra în cursa electorală.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »