web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Răspunsul lui Marian Lupu la întrebarea despre integritatea lui Plahotniuc

Iulia Modiga 6 ianuarie 2016 0

 

Liderul PDM Marian Lupu a fost întrebat de jurnaliștii de la Chișinău dacă Vladimir Plahotniuc îndeplinește criteriile pentru a fi candidat la fotoliul de premier, enunțate de președintele Nicolae Timofti: să fie integru și să nu planeze asupra sa suspiciuni de corupție.

Sursă foto: point.md

Sursă foto: point.md

Tot restul, ce ţine de interpretări, integritate nu sunt… Spun altfel. Sunt un om care pune în capul mesei legea. Avem legislaţie şi trebuie să ne ghidăm de această legislaţie. Dacă o să ne pornim pe interpretări individuale, care nu au absolut nimic cu cadrul legal, cu cadrul constituţional, va fi o discuţie care poate merge foarte departe, dar cel mai trist că va fi o discuţie sterilă”, a precizat Lupu, citat de Ziarul Național.

După eșecul înregistrat de premierul desemnat Ion Sturza, președintele Nicolae Timofti le-a cerut partidelor politice ca în procesul de creare a unei coaliții parlamentare să țină cont de opțiunea majoritar proeuropeană a cetățenilor Republicii Moldova, iar asupra potențialilor candidați la funcția de prim-ministru să nu planeze suspiciuni de corupție.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »