web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Streleț: Pentru PLDM este important ca premier să nu fie candidatul PDM

Iulia Modiga 6 ianuarie 2016 1

 

Fostul premier Valeriu Streleț susține că PLDM are tot dreptul să numească candidatul pentru fotoliul de prim-ministru și că dacă PDM va reuși să își impună propunerea, atunci există pericolul ca întregul guvern să fie subordonat democraților, așa cum s-a întâmplat cu alte instituții.

Sursă foto: economica.net

Sursă foto: economica.net

Din punctul de vedere al Partidului Liberal Democrat, pentru noi este principial important ca nu Partidul Democrat să desemneze candidatul pentru funcția de prim-ministru, pentru că avem exemplu instituțiilor subordonate partinic, a multor importante instituții de drept din țara asta, în mod special Procuratura, Centrul Național Anticorupție, elemente ale sistemului judecătoresc care au condus la un rezultat deplorabil și devastator. Și anume, erodarea totală a încrederii cetățenilor în stat și în sistemul statului de drept în mod particular. În cazul în care Partidul Democrat ar avea și funcția de prim-ministru, atunci avem temeiuri rezonabile de a considera că obiectivul principal va fi subordonarea totală și a guvernului”, a declarat Streleț într-un interviu acordat postului Europa Liberă.

În opinia fostului șef al Executivului, PLDM ar trebui să desemneze candidat la funcția de premier, având în vedere faptul că guvernul a fost demis după trei luni de activitate, fără a fi organizate alegeri parlamentare, și că celelalte formațiuni pro-europene afirmă că au nevoie de liberal-democrați la guvernare.

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. Gheorghe 6 ianuarie 2016 at 16:23 - Reply

    nu credea că pentru PLDM, egoismul partidului e mai mare ca interesul țări, pentru ei principalul e să nu fie candidat pd, dar pentru mine este să fie un candidat al poporului și pohui ce crede Strele, voi suca trebuie să ardeți pe rug pentru ceea ce ați făcut din țară

Leave A Response »