web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Sturza suspectează o conjuraţie la Curtea Constituţională care implică Bucureştiul

Iulia Modiga 6 ianuarie 2016 0

 

Fostul premier desemnat Ion Sturza a început să aibă îndoieli în privinţa obiectivităţii Curţii Constituţionale.

ion-sturza

După ce acesta aprecia decizia CC referitoare la constituţionalitatea desemnării sale în funcţia de prim-ministru ca fiind echilibrată, lucrurile s-au schimbat odată cu noul statut, de fost candidat.

Eu aş dori să aflu cine din membrii CCM a fost adus şi dus la Bucureşti cu un avion privat în ziua şedinţei. Dacă a fost aşa ceva bineînţeles! Îmi cer scuze, dacă este doar o speculaţie… Eu unul prefer să zbor cu econom… la tarom”, a scris Sturza pe Facebook.

În acelaşi context, fostul şef al Executivului face referire la o declaraţie a şefului delegaţiei UE la Chişinău, Pirkka Tapiola, care se arăta suprins de rapiditatea deciziei CC.

Ceea ce surprinde un pic este rapiditatea cu care se pot lua asemenea decizii, deoarece vorbim despre probleme esenţiale şi, atunci, care este sentimentul de legitimitate şi responsabilitate din partea populaţiei? Dacă e să ne uităm în ansamblu la conţinutul acestei hotărâri, consider că apare o întrebare: Care este, în realitate, starea de spirit a oamenilor din această ţară, unde este, în realitate, chestiunea legitimităţii. Şi doar în baza acestor factori, poţi să îţi formezi o opinie”, menţiona Pirkka Tapiola.

14 foşti deputaţi comunişti au contestat în urmă cu nouă zile decretul preşedintelui Nicolae Timofti, prin care acesta îl desemna premier pe Ion Sturza. Curtea Constituţională a respins contestaţia acestora la numai o zi după ce a fost depusă.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »