web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Reacţia lui Alexandru Tănase la speculaţiile lui Sturza

Iulia Modiga 6 ianuarie 2016 0

 

Preşedintele Curţii Constituţionale, Alexandru Tănase, respinge ferm acuzaţiile indirecte ale fostului premier Ion Sturza, potrivit cărora un anumit membru al CC ar fi mers la Bucureşti în ziua şedinţei referitoare la constituţionalitatea desemnării lui în funcţia de prim-ministru.

Sursă foto: abcnews.md

Sursă foto: abcnews.md

Alexandru Tănase îl ironizează pe fostul candidat şi esenţa informaţiei lansate de acesta. „Dvs vă dați seama cum e să zbori cu un bizjet și câte radare te prind. Chiar vă era greu să verificați timp de 10 minute informația?„, scrie Tănase pe blogul său.

Pe 29 decembrie nu a avut loc niciun zbor charter între Bucureşti şi Chişinău sau între orice alte oraşe de pe cele două maluri de Prut, notează preşedintele CC.

În ziua de 29 decembrie pe aeroportul Chișinău au fost două zboruri charter. Unul a plecat spre Vnukovo, altul a zburat spre Slovacia„, a precizat Tănase.

Şi Curtea Constituţională a publicat o dezminţire a speculaţiilor lansate de Ion Sturza. „Această informație nu corespunde realității și face parte din atacurile concertate la adresa autorității Curții Constituționale„, se arată pe site-ul CC.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »