web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Sturza își cere scuze, dar cu jumătate de gură

Iulia Modiga 7 ianuarie 2016 0

 

Omul de afaceri Ion Sturza renunță la speculațiile lansate pe marginea unei așa-zise vizite-fulger pe care unul dintre judecătorii Curții Constituționale ar fi efectuat-o la București în ziua în care a anunțat decizia constituționalității desemnării acestuia ca premier.

ion-sturza

Lucrăm asupra greșelilor… Am fost contactat de domnul judecător Panțâru care s-a considerat vizat și m-a rugat să dezmint informația. Bazându-mă pe cele spuse de domnul Panțâru, confirm că nimeni dintre membrii CCM nu a fost adus cu avionul privat. Au venit cu mașina prin vama Leușeni. Îmi exprim regretul că am supărat Înalta Curte. Transmit considerațiile mele față de membrii CCM”, a scris Sturza pe Facebook.

Așadar, fostul premier desemnat informează că un membru al CC a mers la București, dar nu cu avionul, ci cu mașina.

După ce Sturza aprecia decizia CC referitoare la constituţionalitatea desemnării sale în funcţia de prim-ministru ca fiind echilibrată, lucrurile s-au schimbat odată cu noul statut, de fost candidat.

Eu aş dori să aflu cine din membrii CCM a fost adus şi dus la Bucureşti cu un avion privat în ziua şedinţei. Dacă a fost aşa ceva bineînţeles! Îmi cer scuze, dacă este doar o speculaţie… Eu unul prefer să zbor cu econom… la tarom”, a scris Sturza pe Facebook.

Imediat după postarea lui Sturza, președintele CC Alexandru Tănase a reacționat public, respingând acuzațiile fostului premier.

Alexandru Tănase l-a ironizat pe fostul candidat şi esenţa informaţiei lansate de acesta. „Dvs vă dați seama cum e să zbori cu un bizjet și câte radare te prind. Chiar vă era greu să verificați timp de 10 minuteinformația?”, a scris Tănase pe blogul său.

Pe 29 decembrie nu a avut loc niciun zbor charter între Bucureşti şi Chişinău sau între orice alte oraşe de pe cele două maluri de Prut, a notat preşedintele CC.

În ziua de 29 decembrie pe aeroportul Chișinău au fost două zboruri charter. Unul a plecat spre Vnukovo, altul a zburat spre Slovacia”, a precizat Tănase.

Şi Curtea Constituţională a publicat o dezminţire a speculaţiilor lansate de Ion Sturza. „Această informație nu corespunde realității și face parte din atacurile concertate la adresa autorității Curții Constituționale”, se arată pe site-ul CC.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »