web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Maia Sandu: „PD trage nişte sfori. Urmează să vedem”

Liviu G. Stan 7 ianuarie 2016 0

 

„PD trage nişte sfori”, spune fostul ministru al Educaţiei, Maia Sandu, cu referire la boicotarea în Parlament a Cabinetului Sturza. 

marioneta

Maia Sandu a oferit un interviu postului de televiziune TVC21, în care afirmă că ceea ce s-a întâmplat luni, 4 ianuarie, în Legislativul de la Chişinău este sută la sută o „regie” marca PDM.

„Ceea ce s-a întâmplat în Parlament, când unii oameni (deputați – n.r.) n-au reușit să ajungă la ședința Parlamentului este o lipsă de respect față de oameni. Când unii parlamentari au treburi mai serioase în altă parte, decât să vină să asculte un potențial guvern… Îl votau, nu-l votau, deja e altă întrebare. În situația aceasta este clar că a existat un regizor și anume Partidul Democrat”, a spus Maia Sandu.

„PD trage niște sfori. Urmează să vedem. A reușit să mai rupă de la comuniști niște voturi, mai multe fracțiuni par a fi ok ca să voteze, dar eu nu văd ce a făcut bun acest om (Vladimir Plahotniuc – n.r.)pentru țară, ca noi să-l acceptăm”, a subliniat fosta şefă de la Educaţie.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »