web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Rețeaua de TV prin Internet Netflix, acum și în România și Rep. Moldova

Iulia Modiga 7 ianuarie 2016 0

 

Netflix a anunțat miercuri cea mai mare expansiune din istoria sa, rețeaua de televiziune online fiind disponibilă atât în România, cât și în Republica Moldova.

Sursă foto: cluju.ro

Sursă foto: cluju.ro

Cel mai mare serviciu de streaming online vine în Republica Moldova cu trei planuri tarifare: Basic—7,99 euro/lună pentru un singur ecran, Standard — 9,99 euro/lună, pentru două ecrane și varianta HD inclusă, și Premium-11,99 euro/lună, cu toate opțiunile și patru ecrane pe care pot fi urmărite emisiunile. După înregistrarea unui cont, prima lună este gratuită.

De la lansarea Netflix în 2007, serviciul de streaming s-a tot extins, prima dată a ajuns în Canada, apoi în America Latină, Europa, Australia Noua Zeelandă și Japonia, până a inclus 60 de state.

Netflix este disponibil pe aproape orice dispozitiv cu conexiune la Internet, precum PC, laptopuri, tablete, smartphoneuri, smart TV și console de jocuri video și preia automat cea mai bună calitate a transmisiei posibilă pentru lărgimea de bandă disponibilă. Multe programe, inclusiv serialele și filmele originale Netflix, sunt disponibile la înaltă rezoluție, cu sunet Dolby Digital Plus 5.1, și unele inclusiv în Ultra HD 4K.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »