web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Europarlamentar: Situația din Rep. Moldova se înrăutățește. Pensiile, salariile și alocațiile, în pericol

Iulia Modiga 10 ianuarie 2016 0

 

Europarlamentarul Siegfried Mureșan trage un semnal de alarmă cu privire la criza din Republica Moldova. Acesta susține că instabilitatea politică de la Chișinău a generat instabilitate economică și că vinovați de această situație sunt cei care au votat căderea Guvernului.

Sursă foto: ziarulnational.md

Sursă foto: ziarulnational.md

Un raport al Băncii Naţionale al Moldovei publicat recent arată că, la 30 septembrie 2015, stocul de investiţii directe al nerezidenţilor pe piaţa economică din Republica Moldova a înregistrat o scădere de 3,9%, ajungând, astfel, sub nivelul anului 2012. Scaderea investitiilor astazi duce la crearea unui numar mai mic de locuri de munca maine si la mai putine contributii la buget. Astfel, pensiile varstinicilor vor fi in pericol, salariile generatiei tinere vor fi in pericol si alocatiile copiilor vor fi in pericol!”, scrie europarlamentarul pe Facebook.

Mureșan precizează că a avertizat în repetate rânduri, pe parcursul anului trecut, că instabilitatea politică va genera instabilitate economică în Republica Moldova și că aceasta a fost determinată de cei „inconștienți”, care au votat prin moțiune de cenzură împotriva Guvernului.

Europarlamentarul român este de părere că Republica Moldova are nevoie rapid de un guvern proeuropean credibil. „Pentru Moldova, la fel ca pentru Romania, prosperitatea vine din relatia cu Uniunea Europeana. Doar un Guvern care va apropia Moldova de Europa este bun pentru Moldova”, concluzionează acesta.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »