web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Spitalul de Arși din București, informație despre una dintre victimele exploziei de la Chișinău

Iulia Modiga 10 ianuarie 2016 0

 

Spitalul de Arși din București vine cu vești noi despre starea unei victime a exploziei din Chișinău. Una dintre cele trei femei rănite sâmbătă este în stare foarte gravă, având arsuri pe 42% din suprafaţa corpului, prognosticul fiind foarte rezervat, spune directorul medical, Cristian Niţescu.

Sursă foto: romaniatv.net

Sursă foto: romaniatv.net

Tânăra are 26 de ani, dar este în stare foarte gravă. Are arsuri pe 42 la sută din corp, arsuri de căi respiratorii, este intubată şi ventilată mecanic. Trăieşte ajutată de aparate, prognosticul fiind foarte rezervat„, a declarat pentru Mediafax directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti. Acesta a informat că şi starea celorlalte două tinere transferate de la Chişinău la unitatea medicală din România este gravă.

Au depăşit cu bine zborul, iar acum sunt internate la terapie intensivă. Au arsuri pe mai mult de 30 la sută din corp şi leziuni ale căilor respiratorii, sunt intubate şi ventilate mecanic„, a precizat directorul medical.

17 persoane au fost rănite după ce o butelie cu gaz a explodat în restaurantul „La Soacra” din Chișinău. Sâmbătă seară, managerul cafenelei și soțul acesteia au fost reținuți pentru 72 de ore.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »