web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Starea victimelor din Chișinău internate la Spitalul de Arși din București

Iulia Modiga 11 ianuarie 2016 0

 

Cele trei persoane rănite în explozia care a avut loc într-un local din Chișinău sunt intubate și au fost supuse unor intervenții de toaletare a plăgilor, a declarat Cristian Nițescu, directorul medical al Spitalului de Arși, unde pacientele au fost transferate duminică.

Sursă foto: romaniatv.net

Sursă foto: romaniatv.net

Nițescu a informat că pacientele au beneficiat de tratament de specialitate pentru tratarea arsurilor de gradul 3, scrie Agerpres.

Cele trei paciente prezintă arsuri pe 42%, 36%, respectiv 33% din suprafața corpului, iar cele mai grave sunt arsurile de căi respiratorii, a mai precizat medicul. Acesta a adăugat că cel mai probabil, în zilele următoare, se va interveni chirurgical în cazul victimelor.

Cele trei persoane rănite grav au fost transportate duminică de la Chișinău la București cu o aeronavă Spartan a Forțelor Aeriene Române.

17 persoane au fost rănite după ce o butelie cu gaz a explodat în restaurantul „La Soacra” din Chișinău. Sâmbătă seară, managerul cafenelei și soțul acesteia au fost reținuți pentru 72 de ore.

 

 

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »