web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Guvernul Republicii Moldova, recunoscător României pentru ajutorul acordat

Iulia Modiga 11 ianuarie 2016 0

 

Prim-ministrul interimar Gheorghe Brega al Republicii Moldova i-a adresat luni o scrisoare premierului de la București, Dacian Cioloş, prin care îşi exprimă gratitudinea pentru ajutorul acordat de autorităţile României cetăţenilor moldoveni, victime ale deflagraţiei de sâmbătă.

guvernul-republicii-moldova

În numele Guvernului Republicii Moldova, dar şi al meu personal, ţin să vă mulţumesc pentru receptivitatea manifestată faţă de solicitarea noastră în vederea acordării sprijinului necesar pentru transportarea în România a celor trei persoane grav rănite în urma recentei deflagraţii produse la Chişinău, precum şi pentru asigurarea promptă a asistenţei medicale. Vreau să remarc îndeosebi profesionalismul echipei antrenate în această misiune deloc uşoară, fapt pentru care îmi exprim întreaga mea gratitudine. Sper că prin aceste eforturi comune vom reuşi să acordăm pacienţilor ajutor medical de înaltă performanţă şi să sporim, astfel, şansele lor de supravieţuire”, se arată în scrisoarea oficială.

Trei persoane rănite grav în urma exploziei dintr-un restaurant din Chișinău au fost transportate duminică la Bucureşti cu o aeronavă pusă la dispoziţie de autorităţile României. Acestea beneficiază în prezent de tratament performant, se arată într-un comunicat al Executivului Republicii Moldova.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »