web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Două din trei paciente de la Spitalul de Arși, victime ale exploziei din Chișinău, au fost operate

Iulia Modiga 12 ianuarie 2016 0

 

Două persoane rănite în explozia de la Chișinău au fost operate marți dimineață la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din București. Potrivit medicului Adrian Stănculea, intervențiile au decurs bine.

Sursă foto: puterea.ro

Sursă foto: puterea.ro

Operațiile la care au fost supuse cele două paciente au fost de excizie-grefare.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Arși a declarat că și cea de-a treia pacientă ar putea fi operată în cursul zilei de miercuri, dacă starea acesteia se va menține pe trend pozitiv.

Intervențiile au decurs bine. Posibil ca a treia pacientă, care era în stare foarte gravă, deoarece s-au mai ameliorat un pic parametrii la ventilație, doza de vasopresor a mai scăzut, dacă menține același trend evolutiv pozitiv, este posibil să fie operată miercuri. Asta se va decide mâine, în funcție de starea pe care o va avea atunci”, a spus medicul, citat de România TV.

17 persoane au fost rănite după ce o butelie cu gaz a explodat în restaurantul „La Soacra” din Chișinău. Sâmbătă seară, managerul cafenelei și soțul acesteia au fost reținuți pentru 72 de ore.

Cele trei persoane rănite grav au fost transportate duminică de la Chișinău la București cu o aeronavă Spartan a Forțelor Aeriene Române.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »