web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

(VIDEO) Cum i-a stricat imnul României dimineața lui Igor Dodon

Liviu G. Stan 15 ianuarie 2016 2

 

Socialistului Igor Dodon i s-au înecat corăbiile în această dimineață, la depunerea de flori la bustul lui Mihai Eminescu, din Grădina Publică „Ștefan cel Mare”.

Foto: Nicolae Petrov

Foto: Nicolae Petrov

În timp ce presa îi solicita lui Dodon opinii cu privire la eventualitatea alegerilor anticipate, Tinerii Moldovei organizau flash-mob cu mesaje despre identitatea românească ale poetului Mihai Eminescu și cu fundal sonor. „Deșteaptă-te, române” a răsunat din boxe în timp ce Dodon făcea declarații politice.

Președintele PSRM a replicat pe imnul României că PDM și Marian Lupu, pe care îl bănuiește că deține și cetățenia română, ar trebui să se trezească din somnul cel de moarte. Ulterior, Dodon l-a adăugat în lista scurtă și pe liberalul Mihai Ghimpu.

Ziua Națională a Culturii în Republica Moldova este dedicată zilei de naștere a poetului Mihai Eminescu. Deși socialiștii, comuniștii și alți politicieni rusofili își reneagă limba, istoria și tradițiile, în fiecare an vin să depună flori la bustul lui Eminescu, pe care îl consideră poet moldovean (înțeles de „statalist”), nu și român.

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

  1. Ellapet 7 iunie 2018 at 12:21 - Reply

    Buy Doxyclyne On Line Kamagra Shop Eu п»їcialis Viara Generic Pay With American Express

  2. read review 14 iunie 2018 at 02:04 - Reply

    I simply want to mention I’m beginner to blogging and site-building and certainly savored this website. Very likely I’m likely to bookmark your blog post . You amazingly have really good stories. Thanks for revealing your blog.

Leave A Response »