web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Ce se află în spatele postului UNIREA TV, proiectul ambițios al unioniștilor

Iulia Modiga 8 februarie 2016 0

 

O televiziune 100% românească și independentă în Republica Moldova este noul proiect de mare anvergură al unioniștilor. Detalii despre UNIREA TV am aflat de la Constantin Codreanu, reprezentant al Blocului Unității Naționale, ”autor moral” al proiectului susținut și de Platforma Unionistă Acțiunea 2012.

unirea tv

L-am întrebat pe Constantin ce înseamnă UNIREA TV și cum decurge campania de strângere de fonduri care vor face posibilă înființarea acestui post în Republica Moldova.

UNIREA TV este un proiect ieșit din comun. În acest caz, nu vorbim doar de un proiect de televiziune. Întâi de toate, este vorba de o unire în adevăratul sens al cuvântului între cei care se declară susținători ai mișcării unioniste pe cele două maluri de Prut și în Diaspora. Este vorba de efortul comun pe care să îl facem toți pentru a ne angrena în cel mai de anvergură proiect al nostru, al unioniștilor. Donațiile au și ele o valoare mai mare decât cea financiară: practic, fiecare ajunge să facă legătura directă cu viitorul post de televiziune. Asta a fost motivația din spatele campaniei publice de strângere de fonduri – să știm că fiecare poate contribui direct, de oriunde din lumea asta, la un demers pro-Unire comun”, a explicat reprezentantul BUN.

În acest moment, am ajuns deja la 3000 de euro strânși și le mulțumim tuturor celor care au donat asigurându-i că intră în istorie. La propriu. O să mă asigur ca în prima zi de emisie, numele tuturor celor care au donat pentru UNIREA TV să fie menționate public. Cu excepția celor care au insistat să își păstreze anonimatul, desigur.
Pentru a asigura transparența privind donațiile, am pornit din start cu ideea să existe 3 entități care să se ocupe de colectarea fondurilor. Astfel, pentru donațiile online de care se ocupă Blocul Unității Naționale, există opțiunea PayPal cu adresa de email contact.bun@gmail.com și un link pe Indiegogo, acolo unde donațilie pot fi vizualizate de oricine – http://igg.me/at/UJ8XARK4suY. Pentru cei din Republica Moldova, care vor să doneze în lei moldovenești, o pot face către colegii noștri de la Tinerii Moldovei, iar cei care vor să o facă în Euro sau RON, o pot face către colegii noștri de la Platforma Unionistă Acțiunea 2012. Detaliile privind datele bancare se regăsesc pe pagina noastră de Facebook – fb.com/unireatv”, a mai precizat Constantin Codreanu.

Am fost curioși să aflăm cui îi trebuie UNIREA TV în Republica Moldova.

E important să menționăm că un astfel de proiect nu a mai existat nici la Chișinău, nici la București. Tocmai din acest motiv oamenii au reacționat atât de pozitiv. Nimeni nu pune la îndoială necesitatea unui post de televiziune independent în Republica Moldova, acolo unde spațiul media este dominat de posturile TV – peste 80% – și de posturi subordonate unor interese de grup pentru cei care folosesc mass media ca instrument electoral. Tocmai din acest motiv, independența noastră financiară va garanta și independența noastră editorială”, a subliniat vocea BUN.

Constantin a ținut să le mulțumească celor care au răspuns pozitiv invitației de a sprijini înființarea postului UNIREA TV.

Mulțumim tuturor celor care au pus umărul la această campanie. Fie prin donații, fie prin distribuirea informațiilor legate de UNIREA TV. Contează orice gest, contează oricine se implică!”, a declarat reprezentantul BUN.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »