web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Primarul Bucureştiului: Trebuie să construim Unirea în fiecare zi

Liviu G. Stan 10 aprilie 2016 0

Populaţia românească de pe ambele maluri ale Prutului trebuie să construiască zilnic Unirea dintre Republica Moldova şi România, a afirmat primarul Bucureştiului, Răzvan Sava.

Foto: Răzvan Sava

Foto: Răzvan Sava

„Trebuie să construim Unirea în fiecare zi. În perioada următoarea, România şi Moldova trebuie să-şi întărească parteneriatul strategic (….) Primarii au un rol extrem de important în proiectul unirii. Noi, ca primari, trebuie să lucrăm în fiecare zi pentru Unire, să le explicăm cetăţenilor care sunt beneficiile, avantajele acestui proiect şi să consolidăm zilnic identitatea naţională în rândul lor (…) Înfrăţirea face puterea! Sunt sigur că cei din generaţia mea cum graniţa de pe Prut va fi istorie”, a declarat Răzvan Sava astăzi, în cadrul Conferinţei reprezentanţilor comunităţilor locale din România şi Republica Moldova, organizată la Bucureşti, în Sala „C.A. Rosetti” a Parlamentului.

450 de înfrățiri vor fi perfectate astăzi între localitățile din România și cele din Republica Moldova. Acordurile de înfrăţire stabilesc acţiuni comune pentru dezvoltare în domeniul economic, educaţional, cultural şi sportiv al administraţiei publice locale.

1.000 de primari din România şi Republica Moldova, miniștri, deputați și senatori, reprezentanți ai mediului asociativ și specialiști în domeniul economic și al administrației publice locale participă la evenimentul organizat la Parlamentul României.

Conferinţa este organizată de Platforma Unionistă Acţiunea 2012, Grupul inter-parlamentar „Prietenii Unirii”, Institutul pentru Cultură şi Drepturi Europene şi în parteneriat cu Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »