web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Plahotniuc şi „diavolul din el”. Declaraţiile noului şef al PLDM

Liviu G. Stan 21 iunie 2016 1

 

Noul preşedinte al PLDM, Viorel Cibotaru, îl vede pe oligarhul Vladimir Plahotniuc în lumina sinistră a unui posedat. 

Sursă foto: curentul.md

Sursă foto: curentul.md

Invitat în emisiunea „Interpol” de la TV7, Cibotaru a fost întrebat dacă este de părere că Vladimir Plahotniuc controlează totul în Republica Moldova. Şeful PLDM a răspuns: „Nu, e prea slab”. Apoi a adăugat: „Nu Plahotniuc, ci diavolul din el”.

Viorel Cibotaru a discutat şi despre alegerile prezidenţiale, menţionând că PLDM doreşte desemnarea unui candidat comun împreună cu  PPEM, PAS şi Platforma „DA”.

„Există trei variante de desemnare a acestuia. Prima variantă este ca acest candidat să fie unul din liderii de partid, care are cele mai mari şanse. A doua variantă este desemnarea unui candidat care face parte dintr-un partid, iar liderii partidelor să facă transfer de imagine către acesta. Şi în sfârşit cea de-a treia  variantă ar fi  desemnarea unui candidat care nu face parte din niciun partid. Acesta să fie o personalitate din domeniul artei, ştiinţei, literaturii, care are imagine suficientă pentru a fi votat”, a spus Cibotaru.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. straight from the source 14 iunie 2018 at 06:02 - Reply

    I just want to tell you that I’m newbie to blogs and definitely savored you’re web site. Likely I’m want to bookmark your site . You actually have amazing posts. With thanks for sharing your blog site.

Leave A Response »