web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Primarul de Cluj, către cei 250 de basarabeni care vizitează pentru prima dată capitala Ardealului: Să nu mai cântăm două imnuri, ci unul singur. Trăiască România noastră Mare

Iulia Modiga 21 iulie 2016 1

 

250 de basarabeni care vizitează pentru prima dată Clujul au fost întâmpinați joi chiar de primarul orașului, Emil Boc. Edilul a vorbit despre înfrățirile realizate deja cu localități din Republica Moldova și despre cele care urmează să se perfecteze, precum și despre alte proiecte care să asigure viitorul comun al celor două state românești.

Sursă foto: someseanul.ro

Sursă foto: someseanul.ro

Prin aceste acțiuni, culturale, de susținere a infrastructurii, de vizite și de cunoaștere reciprocă putem pregăti terenul pentru ca atunci când istoria va fi din nou de partea noastră să răspundem <<Da>> și să fim din nou aceeași țară”, a declarat primarul municipiului Cluj-Napoca.

Emil Boc a apreciat programul „Cunoaște-ți Țara”, prin intermediul căruia 100.000 de basarabeni vor vizita pentru prima dată România. „Proiectul prevede ca 1000 de cetățeni ai Republicii Moldova să ajungă în capitala Ardealului în această vară. Primii 250 sunteți dumneavoastră, vor urma și ceilalți și îi vom aștepta cu drag ca și pe dumneavoastră”, le-a spus primarul de Cluj participanților la proiect.

Să continuăm proiectele noastre comune, pentru că viața politică, după părerea mea, este un sens unic: sensul Unirii. Important este să pregătim acel moment al timpului care cred să fie cât mai repede, pentru ca împreună să nu mai cântăm și să ascultăm două imnuri, ci un singur imn. Să avem același imn, aceeași țară. Doamne ajută, trăiască România noastră Mare!”, a spus primarul în încheierea discursului său.

Alți 250 de basarabeni vor ajunge la Iași vineri, unde oficialitățile municipiului le vor adresa un mesaj de bun venit la ora 11:30, în Sala Mare a Primăriei Iași.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

 1. =Dochița dela Fântâna Zânelor= 22 iulie 2016 at 22:53 - Reply

  ——————————————————————
  Alegerile din toamna 2016:
  Un nou viitor președinte al Rep. Moldova:
  generalul unionist Ion Costaș !
  http://ioncoja.ro/domnule-general-ion-costas-sublocotenentul-ion-coja-va-ordona-candidati/

Leave A Response »