web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Preşedintele Schneider Electric România şi Republica Moldova vrea orașe „inteligente” energetic

Iulia Modiga 3 august 2016 1

 

Marius Perşinaru, preşedintele Schneider Electric România şi Republica Moldova, a vorbit în cadrul unui interviu acordat revistei HR Manager despre obiectivele companiei pe piața de pe ambele maluri ale Prutului.

Sursă foto: totb.ro

Sursă foto: totb.ro

Strategia companiei vizează o creştere sustenabilă în cele două pieţe în care activăm, ca atare obiectivele mele se referă la consolidarea poziţiei Schneider Electric în România şi Republica Moldova. Îmi propun să ajut la promovarea sustenabilităţii şi eficienţei energetice, deoarece cred că viitorul va solicita din ce în ce mai mult clădiri eficiente energetic, oraşe <<inteligente>> energetic, industrii cu impact minim asupra mediului înconjurător”, a spus Perșinaru.

O echipă foarte unită și cu mare potențial la nivel individual este ceea ce a găsit Marius Perșinaru atunci când a preluat conducerea companiei. „Sunt foarte mulţi oameni talentaţi şi pasionaţi de ceea ce fac, ceea ce mă bucură foarte mult, pentru simplul motiv că pentru a depune pasiune în munca de zi cu zi nu este ceva ce se învaţă. Dacă eşti omul potrivit la locul potrivit o ai, daca nu, nu. Echipa de la Schneider Electric România are noroc de foarte mulţi oameni care se află în locurile potrivite”, a precizat acesta.

Schneider Electric este specializat în managementul energiei și automatizări.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. our website 14 iunie 2018 at 02:34 - Reply

    I simply want to say I am just very new to blogging and site-building and definitely liked your website. Almost certainly I’m want to bookmark your site . You surely come with remarkable articles and reviews. Thanks a lot for revealing your web page.

Leave A Response »