web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Iurie Leancă, în campanie electorală: Vizită la Berlin, întâlnire cu Angela Merkel

Iulia Modiga 14 septembrie 2016 0

 

Fostul premier de la Chișinău, Iurie Leancă, a avut miercuri o întrevedere cu cancelarul german Angela Merkel.

Leanca-Merkel-14-09-16

Liderul PPEM și cancelarul Germaniei au discutat despre viitorul Republicii Moldova și pașii necesari pentru a implementa în Republica Moldova standarde de viață europene. În acest context cancelarul Angela Merkel și-a afirmat susținerea pentru Iurie Leancă ca și candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova, se arată într-un comunicat de presă al PPEM. Potrivit sursei citate, Merkel a reiterat experiența anterioară foarte bună de colaborare cu Iurie Leancă, atât când acesta era ministru de externe, cât și ca prim-ministru.

Angela Merkel l-a încurajat pe Iurie Leancă să intre ferm în campanie, axându-se pe acele realizări majore cunoscute și apreciate atât la Berlin, cât și în toată Republica Moldova: liberalizarea regimului de vize cu UE și Acordul de Asociere Moldova – UE, se mai precizează în comunicatul PPEM.

„A fost o discuție sinceră și utilă. Pentru mine a fost principial important să mă asigur că putem conta și în continuare pe susținerea dnei Canelar și a Germaniei pentru parcursul European al Moldovei. Am vorbit despre provocările actuale prin care trece Moldova, dar și cele care afectează Germania și Uniunea Europeană. Am abordat și necesitatea unor investiții concrete în dezvoltarea economică a țării noastre. I-am relatat dnei Cancelar principale teze ale programului meu politic cu care merg în alegerile prezidențiale și ea mi-a urat succes. Voi avea o campanie pozitivă, în care mă voi axa pe proiecte de dezvoltare a țării, care vor conduce la bunăstarea fiecărui cetățean”, a declarat Iurie Leancă.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »