web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

„Deșteaptă-te, române” a răsunat la Chișinău, de Hramul orașului. Primarul Chirtoacă: „Fără unirea Rep. Moldova cu România, nu avem viitor”

Iulia Modiga 14 octombrie 2016 1

 

„Fără unirea Republicii Moldova cu România nu avem viitor”, a declarat primarul Dorin Chirtoacă, cu prilejul Hramului orașului Chișinău.

Desteapta-te_romane

Aflat în parcul Valea Morilor, unde a fost inaugurată Scara Cascadelor, după renovare, Chirtoacă a precizat că aceasta a fost construită „nu degeaba” în timpul României Mari.

La inaugurare au susținut spectacole Mariana Bulicanu, Ion Timofti, grupul coral „Gloria” de la Colegiul „Ștefan Neaga” și Fanfara Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice. Tinerii au interpretat și „Hora României”, dar și „Deșteaptă-te, române”.

Dă Doamne să se facă Unirea mai repede! Trăiască, trăiască și-nflorească, Moldova, Ardealul și Țara Românească!”, a mai urat edilul de Chișinău la aniversarea a 580 de ani a orașului.

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. official statement 14 iunie 2018 at 04:47 - Reply

    I simply want to mention I am beginner to blogging and absolutely loved you’re web site. More than likely I’m going to bookmark your site . You actually come with good articles and reviews. Many thanks for sharing your blog site.

Leave A Response »