web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Harţă între Iurie Leancă şi Joseph Daul. Liderul PPEM îl „urechează” pe Facebook pe şeful PPE

Liviu G. Stan 17 octombrie 2016 0

 

 

Iurie Leancă, candidatul PPEM la scrutinul prezidenţial din Republica Moldova, nu se află deloc în graţiile preşedintelui Partidului Popular European, Joseph Daul. 

Sursă foto: oficial.md

Sursă foto: oficial.md

PPEM pare a fi legat de familia europeană a PPE doar prin iniţialele din numele partidului, nu şi prin suport politic.

După ce Joseph Daul i-a recomandat lui Iurie Leancă să se retragă din cursa prezidenţială şi să sprijine candidatura Maiei Sandu, transmiţându-i cât se poate de explicit că, aşa cum se vede de la fereastra cancelariilor europene, şansele liderului PPEM la şefia statului sunt cvasi-nule.

Afirmaţiile lui Joseph Daul au picat ca un fulger peste Iurie Leancă, care a reacţionat printr-o postare pe Facebook, precizând că nu îi va urma sfatul: „Atâta timp cât știu că pot face lucruri bune pentru țara mea, pentru poporul meu, voi depune toate eforturile și toată energia mea. Am experiența și cunoștințele necesare ca să pot duce Moldova în continuare pe drumul spre Vest”.

Mai mult, în finalul postării sale, Leancă îl „urechează” pe Joseph Daul, precizând că liderul PPE a avut în trecut „alegeri nefericite, investind încredere în lideri din Moldova care au dovedit că nu au meritat acest lucru”.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »