web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Iurie Leancă NU se retrage din cursa electorală

Iulia Modiga 27 octombrie 2016 0

 

După ce liderul PDM Marian Lupu a anunțat miercuri că se retrage din cursa electorală pentru fotoliul prezidențial, Iurie Leancă a declarat că va susține joi o conferință de presă în cadrul căreia va spune ce decizia a luat referitor la candidatura sa. 

Sursă foto: romanian.cri.cn

Sursă foto: romanian.cri.cn

Evenimentele din ultimele zile au creat o situație de-a dreptul dramatică. În acest moment, există un pericol uriaș pentru Moldova. Acum, la această oră, nimeni nu mai poate să prevadă evoluția rezultatelor electorale. Votanții nu sunt roboți pe care îi trimiți la vot și le spui cu cine să voteze. Alegătorii își aleg singuri opțiunea de vot, indiferent de recomandările liderilor de partid. Domnul Dodon beneficiază de un electorat extrem de loial care va ieși masiv la vot și, de aceea, există riscul ca dânsul să câștige din primul tur, dacă vor mai fi retrageri din cursa electorală. Drept urmare, am decis să rămân în cursă. Am decis să continui să mă bat pentru viitorul Moldovei”, a declarat Iurie Leancă în cadrul conferinței de presă.

Candidatul care va ajunge în turul II să fie unul pro-european. Iar candidatul PAS are cele mai mari șanse să-l învingă pe Igor Dodon. Avem rezultate la limită. Împreună cu colegii am decis să mă retrag din cursa electorală. Mesajul pe care îl transmit pentru electoratul PDM, este să sprijine candidatul care are șanse să-l învingă pe candidatul socialist”, a precizat miercuri Marian Lupu.

Decizia de astăzi poate pare una șocantă pentru unii, însă pentru noi, pentru PDM, este una calculată care reiese din interesul țării. Prin această decizie noi ne dorim să consolidăm vectorul european al țării și să facem ireversibilă dezvoltarea țării”, a menționat și vicepreședintele PDM, Vladimir Plahotniuc.

După anunțul lui Marian Lupu, Maia Sandu a precizat că nu are nevoie de susținerea lui Vladimir Plahotniuc.

 

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »