web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Moni Stănilă: Nu vreau un președinte care își umilește poporul

Iulia Modiga 11 noiembrie 2016 0

 

Sunt în acest tur doi o susținătoare a Maiei Sandu. Pentru că de Dodon nu mi-a plăcut niciodată. Ar fi fost culmea ca mie să îmi placă un românofob. Un om care m-a trecut în fițuicile lui electorale și m-a numit „scriitoare unionistă” ca și cum acest lucru ar fi o rușine.

 cec-vot

 

Tot Dodon e omul care a susținut o fițuică în care îi numește Iuda pe toți cei care susțin Unirea. Însă acele Iude ale Moldovei sunt intelectualii și artiștii acestei țări, de la Nicolae Botgros la Arcadie Suceveanu, de la Vasile Iovu la Mihai Cimpoi.

Nu vreau un președinte care își umilește poporul. Nu vreau un președinte care disprețuiește artiștii și intelectualii. Nu vreau un președinte care urăște românii, cum nu vreau nici președinți care să urască rușii. Politica Rusiei nu îmi place, dar rușii nu sunt Putin. Iar rușii de la noi sunt cetățenii acestei țări și au aceleași drepturi ca noi toți și ca toate celelalte minorități etnice, de la bulgari la ucraineni. Sunt ruși proeuropeni și sunt ruși socialiști. Tot așa cum există moldoveni proruși și moldoveni proeuropeni. Să nu confundăm politicile unei țări cu cetățenii ei, așa cum face Dodon.

Citiți articolul integral în Timpul.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »