web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Rep. Moldova va detaşa al şaselea contigent militar în Kosovo

Liviu G. Stan 29 noiembrie 2016 1

 

Președintele în exerciţiu al Republicii Moldova, Comandant Suprem al Forțelor Armate, Nicolae Timofti, a participat marţi, 29 noiembrie, la ceremonia de detașare a celui de-al șaselea contingent al Armatei Naționale în misiunea Forțelor din Kosovo (KFOR).

Sursa foto: army.md

Sursa foto: army.md

Șeful statului a apreciat în discursul său importanța participării militarilor Republicii Moldova în misiuni și operații internaționale de menținere a păcii care contribuie la realizarea principiului de securitate prin cooperare, se precizează într-un comunicat al Ministerului Apărării.

„Am convingerea că, în majoritatea sa, clasa politică națională conștientizează necesitatea susținerii active de către Republica Moldova a eforturilor Organizației Națiunilor Unite, ale Uniunii Europene și ale Organizației Tratatului Atlanticului de Nord de edificare a unui climat stabil de securitate în lume, sprijinind și în continuare participarea țării noastre la aceste eforturi în limitele capacităților de care dispunem”, a spus președintele Timofti.

În cadrul ceremoniei, șeful statului a transmis contingentului detașat Drapelul de Stat al Republicii Moldova, exprimându-și certitudinea că militarii vor asigura implementarea mandatului misiunii pentru a menține un mediu pașnic în Kosovo.

La eveniment au participat, de asemenea, ministrul Apărării al Republicii Moldova, Anatol Șalaru, și ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Italiei în Republica Moldova, Enrico Nunziata.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. name 29 noiembrie 2016 at 14:52 - Reply

    Mai bine l-ar detasa in Transnistria. Pentru a fi un exportator de stabilitate trebuie mai intai ca tu insuti sa fi stabil. Ceea ce nu este cazul cu R.M., mai ales dupa venirea la conducere a unui presedinte ce va avea darul de a provoca numeroase convulsii sociale.

Leave A Response »