web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Personalități și reprezentanți ai societății civile, premiați la Cluj în Gala „Basarabia acasă”

Iulia Modiga 6 decembrie 2016 1

 

O serie de personalități și reprezentanți ai societății civile din Cluj care au contribuit la apropierea României de Republica Moldova vor fi premiați în cadrul unei gale desfășurate sub genericul „Basarabia acasă”. Evenimentul organizat de filiala Cluj-Napoca a Platformei Unioniste Acțiunea 2012 va avea loc vineri, ora 14:00, în Aula Facultății de Teologie Ortodoxă.

gala-de-premiere-basarabia-acasa

Organizatorii anunță că în cadrul galei vor fi premiate toate persoanele care au susținut activ programul „Cunoaște-ți Țara” al Acțiunii 2012, derulat în perioada iunie – octombrie 2016, dar și alte proiecte cultural destinate românilor de peste Prut, inițiate de filiala Cluj-Napoca a Platformei Unioniste.

Evenimentul este organizat în premieră, ca urmare a reușitelor obținute de Acțiunea 2012 prin colaborările avute cu Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului, Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea de Medicină Veterinară și Științe Agricole, Arovit – producător Conserve Legume Fructe, Firma de katering <<Perla>>. Festivitatea are scopul de a-i nominaliza și aplauda la scenă deschisă pe cei care au sprijinit proiectele Acțiunii 2012, pe întreaga durată a acestora. Cu drag îi invităm pe toți cei care simt românește și împart cu noi idealul unionismului să participe la acest bilanț de suflet al filialei Cluj-Napoca”, a declarat Doina Ostaș, coordonatoarea filialei Cluj-Napoca a Acțiunii 2012.

Festivitatea de premiere va avea și un program artistic în cadrul căruia se vor recita poezii, vor fi interpretate melodii petriotice și va fi proiectat un clip în care apar cele mai reprezentative momente din proiectul „Cunoaște-ți Țara”.

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. over here 14 iunie 2018 at 13:19 - Reply

    I just want to mention I am beginner to blogging and certainly liked this blog. Very likely I’m planning to bookmark your blog . You surely have really good posts. With thanks for sharing your blog.

Leave A Response »