web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Timofti a înaintat Parlamentului spre ratificare proiectul de lege privind biroul NATO

Liviu G. Stan 7 decembrie 2016 2

 

Președintele în exerciţiu al Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a înaintat Parlamentului spre ratificare proiectul de lege cu privire la deschiderea unui birou de legătură al NATO la Chișinău.

Sursă foto: glasul.md

Sursă foto: glasul.md

Informația a fost confirmată de secretarul general al Administrației prezidențiale, Ion Păduraru, scrie presa de la Chişinău

Păduraru a precizat că inițiativa legislativă a președintelui Nicolae Timofti este una „formală”, fiind prevăzută de legea privind tratatele internaționale.

Anterior, Nicolae Timofti a salutat semnarea la Bruxelles a acordului ce prevede deschiderea la Chișinău a biroului de legătură NATO, care constituie, potrivit șefului statului, „un pas important în contextul modernizării politice și în relațiile Republicii Moldova cu Organizația Tratatului Atlanticului de Nord, cu menținerea statutului de neutralitate al țării’.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

  1. name 7 decembrie 2016 at 21:15 - Reply

    Celor ce l-au hulit pe Timofti, curand le va veni vremea sa il regrete, incultul bolsevic in curs de instalare urmand a aduce grave prejudicii tanarului stat moldovenesc in raport cu Occidentul.

  2. reference 14 iunie 2018 at 11:59 - Reply

    I simply want to tell you that I am very new to blogging and site-building and seriously enjoyed this page. Most likely I’m likely to bookmark your website . You actually have beneficial article content. Cheers for sharing your website page.

Leave A Response »