web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Colaborare inedită între Carla’s Dreams și trupa Coma din București

Iulia Modiga 14 decembrie 2016 0

 

Carla’s Dreams și Coma propun publicului un proiect muzical comun care constă în schimbul de piese și regândirea din punct de vedere artistic a melodiilor „Sub Pielea Mea (eroina)” și „Document”. Astfel, piesa băieților de la Carla’s Dreams este reinterpretată de Coma, iar „Document” este cântată de formația din Republica Moldova.

carla's dreams

Single-ul „Sub Pielea Mea #eroina” a fost lansat în ianuarie 2016, în vreme ce „Document” a apărut în martie 2015. Piesele se regăsesc pe albumele „NGOC”, respectiv „Orizont”, scrie  Infomusic.

 

Carla’s Dreams a cucerit publicul din România prin mesajele puternice, sound-ul divers și colaborările de succes cu INNA, Antonia, Delia și Loredana. Grupul  susține concerte sold out atât în România, cât și în Republica Moldova.

Carla’s Dreams a fost marele câștigător al Media Music Awards 2016, primind 7 trofee: Best Song, Winter Hit, Best Group, Media Forest Award, Best Video, Best Youtube și Most Wanted Artist by ASUS Fans.

Coma a fost înființată în 1999 de șase tineri din București: Dan Costea, Cătălin Cheleman, Răzvan Albu, Răzvan Rădulescu (DJ Hefe), Sorin Petrescu, Matei Tibacu și Călin Marcu. Prima apariție pe scenă a fost în anul 2000, la Timișoara, în cadrul StudentFest.

Coma a cântat, de-a lungul timpului, în deschiderea concertelor unor trupe și artiști precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Biohazard, Soulfly, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) sau Born from Pain & Skunk Anansie.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »