web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Doi basarabeni, finaliști la X Factor România. Unul dintre ei ar putea câștiga 100.000 de euro

Iulia Modiga 17 decembrie 2016 1

 

Olga Verbiţchi şi Marcel Roşca din Republica Moldova sunt doi din cei patru finaliști ai concursului muzical X Factor România care săptămâna viitoare vor lupta pentru titlul cel mare şi premiul în valoare de 100.000 de euro.

Sursă foto: cancan.ro

Sursă foto: cancan.ro

În prima etapă a semifinalei, Olga, în vârstă de numai 15 ani, a interpretat o piesă a lui Feli, emoționând atât jurații, cât și publicul.

Ești senzațională. Momentul a fost excepțional. Această fată transmite extraordinar. Transmite prin toți porii. Asta înseamnă un artist. Ești una din favoritele mele la câștigarea X Factorului”, a spus juratul Ștefan Bănică Jr.

Marcel Roșca a interpretat în prima etapă a serii piesa trupei Queen -„Show must go on”. „Eu pur și simplu nu pot să las ca așa voce să plece acasă”, a afirmat Carla’s Dreams după momentul muzical al lui Marcel. Basarabeanul a fost nevoit să se dueleze cu colega sa de echipă, Loredana Anghelache, interpretând piesa „Breathe easy” a celor de la Blue. Jurații au decis ca fostul membru de la Bravo Bravissimo să ajungă în finalele X Factor.

Sursă foto: cancan.ro

Sursă foto: cancan.ro

Olga și Marcel vor lupta pentru marele premiu al concursului muzical alături de ceilalți doi finalişti – Alex Mladin și Raul Eregep.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »