web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Întăriri pentru românii din Sudul Basarabiei

Iulia Modiga 21 decembrie 2016 0

 

Un centru de informare al României a fost inaugurat marți la Ismail, Sudul Basarabiei (aflat în prezent în componența Ucrainei), în prezența secretarului de stat Petre Guran, a consulului general al României la Odessa, Emil Rapcea, precum și a directorului Direcției Europa de Est și Asia Centrală din cadrul MAE, Cornel Ionescu.

centrul-de-informare-al-romaniei-la-ismail

Înființat în baza protocolului semnat între MAE și Universitatea Umanistă de Stat din Ismail, Centrul de Informare al României este primul centru de acest fel din cadrul universității ucrainene. Obiectivul, aflat în imediata apropiere a Catedrei de Limba română a universității, a fost realizat din bugetul Departamentului și va facilita accesul în regim gratuit la proiectele și programele de perfecționare în limba română, punând la dispoziția mediului universitar informații despre România și Uniunea Europeană”, informează Ministerul Afacerilor Externe de la București printr-un comunicat de presă.

Principalele domenii de activitate ale Centrului vizează realizarea de proiecte şi programe de perfecţionare în limba română, ateliere tematice în domeniul istoriei, geografiei şi civilizaţiei româneşti, sesiuni de formare şi familiarizare cu tematici ale Uniunii Europene, precum şi dezbateri pe teme de actualitate românească. Accesul va fi gratuit pentru toţi cei interesaţi de activităţile desfăşurate, anunță MAE.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »