web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

În ordinea inversă a importanței? Înainte de Moscova, Tiraspol. Înainte de Tiraspol, Comrat

Iulia Modiga 27 decembrie 2016 0

 

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, nu pierde timpul la nivelul întrevederilor programate. După ce a anunțat că va merge la Tiraspol, apoi la Moscova, Dodon a ajuns la Comrat, unde a avut o întrevedere cu bașcanul Irina Vlah.

dodon-vlah

Irina Vlah i-a făcut lui Dodon o retrospectivă a anului în Găgăuzia, i-a prezentat rezultatele activității Comitetului Executiv în domeniul economiei și în sectorul social, și i-a vorbit despre rezultatele alegerilor în Adunarea Populară a Găgăuziei.

Potrivit Gagauzinfo.md, fostul comunist și socialist a felicitat bașcanul și populația autonomiei găgăuze în contextul celei de-a 22-a aniversare a Găgăuziei. Dodon și-a exprimat sprijinul deplin pentru bașcanul Găgăuziei în toate activitățile sale.

„În premieră, în ultimii 13-14 ani, președintele Republicii Moldova, Dodon Igor va merge în vizită la Tiraspol și eu cred că aceasta se va întâmpla până la sfârșitul anului curent. Transnistria este o regiune a țării noastre, dar cu un statut nedeterminat”, a declarat recent Dodon la televiziunea publică din Republica Moldova.

Vizita la Moscova a lui Dodon va avea loc pe 17 ianuarie.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »