web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Candu: PPEM ar trebui convocat la guvernare

Liviu G. Stan 2 ianuarie 2017 1

 

PPEM ar trebui convocat la guvernare, consideră preşedintele Parlamentului de la Chişinău, Andrian  Candu.

Andrian_Candu

Într-un interviu pentru portalul Deschide.md, Andrian Candu a fost întrebat dacă vede posibilă o extindere a majorităţii parlamentare. Preşedintele Legislativului a oferit următorul răspuns în legătură cu partidul condus de fostul premier Iurie Leancă: Noi am discutat de câteva ori şi, în vară, am ajuns la un moment foarte aproape în a-i avea parteneri în majoritate pe colegii din PPEM, fiind vorba de echipa domnului Leancă. Atunci discuţiile nu au fost duse la bun sfârşit din lipsă de timp şi, cu regret, nu s-a evoluat în acest sens din cauza altor subiecte care, la acel moment, au devenit prioritare: campania, alegerile… Eu cred că noi ar trebui să revenim la subiectul respectiv. Eu cred că domnul Leancă şi echipa dumnealui ar putea face parte din majoritate şi nu mă refer neapărat la funcţii, la condiţii, ci la faptul că tot ce facem noi se înscrie în echipa lui şi a echipei pe care o conduce”.

Întrebat cum priveşte PL această variantă, Candu a admis că ideea sa nu este prea agreată, dar speară să se ajungă la un consens.

„Există o anumită problemă în relaţia PL-PPEM din cauza Primăriei şi a CMC. Dar, dacă noi vom reuşi să facem abstracţie de ce se întâmplă la Primărie şi să ne punem scopuri mult mai sus decât Primăria, chiar dacă ea este a municipiului Chişinău şi este foarte importantă, atunci eu cred că vom reuşi”, a subliniat Andrian Candu.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. Ellapet 3 iunie 2018 at 13:06 - Reply

    Zenegra Online buy generic cialis online Discount Tab Zentel Internet Free Shipping Low Price Coumadin And Amoxicillin Interactions

Leave A Response »