web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Ce au discutat Dodon și Krasnoselski la Tighina

Iulia Modiga 4 ianuarie 2017 3

 

Președintele Republicii Moldova Igor Dodon și noul lider separatist de la Tiraspol Vadim Krasnoselski au avut miercuri o întrevedere la Tighina. Potrivit agenției de presă din regiunea transnistreană Novostipmr, la întâlnire nu au fost discutate chestiuni politice.

krasnoselski-dodon

Libera circulație a cetățenilor, recunoașterea diplomelor de studiu și a plăcuțelor transnistrene de înmatriculare au fost subiecte prioritare la masa de discuții dintre Dodon și Krasnoselski, precizează sursa citată.

Noi trebuie să creăm așa condiții încât oamenii să nu fie ținuți ostatici în politică, iar deciziile luate de politicieni să fie în beneficiul oamenilor. Trebuie să respectăm oamenii și poporul moldovenesc transnistrean și să găsim un compromis în orice situație”, a declarat Krasnoselski.

Desigur, există probleme complexe, există unele viziuni diferite, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ne așezăm la masa negocierilor pentru a discuta și a rezolva problemele cetățenilor noștri. În ceea ce privește alte aspecte, mai complexe, va fi nevoie de timp și pe baza rezultatelor de acum vom găsi și soluții”, a spus Igor Dodon.

Liderul separatist de la Tiraspol a mai precizat că a observat că retorica față de pacificatorii ruși din regiunea transnistreană s-a modificat, Igor Dodon încercând să înțeleagă că aceștia reprezintă o garanție a securității la Nistru.

Comentarii de pe Facebook

comments

3 Comments »

 1. Marin 4 ianuarie 2017 at 21:55 - Reply

  Rogozin crede ca Dodon ii va ceda Transnistria, dar uita ca avem un Guvern si majoritate Parlamentara Pro Europeană care nu vor arunca batista pe tambal cum spunea prietenul lui Dodon, Andrei Nastase.

  • Baciu 5 ianuarie 2017 at 09:29 - Reply

   Andrei Năstase e un gunoi el a facut sa ajungă Dodon la putere!

 2. Marghita dela Cetatea Hotin 4 ianuarie 2017 at 22:08 - Reply

  UN IMPERATIV- UNIREA noastră pt. Re-Unirea cu România
  http://ioncoja.ro/proiectul-un…
  un articol de
  – Prof.Univ. Doctor, Sef catedra UTM, Valeriu Dulgheru,
  – Ex. Ministru MAI; MAp R.Moldova, Gen.Ion Costas.
  —————————————————————————–
  un fragment-
  Este un îndemn către toţi liderii partidelor de dreapta:
  stimatul preşedinte PL dl M. Ghimpu (dar şi către D. Chirtoacă),
  stimată preşedinte PNL dna V. Pavlicenco,
  stimatul proaspăt senator (pentru ce îl felicităm!) preşedinte PLR dl I. Hadârcă,
  stimata preşedinte al partidului „Dreapta” dna A. Guţu,
  dar şi mult stimatul preşedinte al Partidului Ecologist dl Alecu Reniţă
  să se pătrundă de gravitatea momentului şi să purceadă de urgenţă la constituirea din aceste cioburi a unei formaţiuni de dreapta puternice, capabile să-i pună sârmă în botul godacului care tot râmă şi râmă la temelia existenţei noastre.
  Este absolut necesară formarea unor grupuri de negocieri din reprezentanţi din eşalonul doi al acestor partide (primul eşalon a demonstrat de nenumărate ori că nu poate realiza coalizarea forţelor de dreapta!) care împreună cu un grup din personalităţi marcante ale societăţii civile, ale formaţiunilor social politice (FDRM, Sfatul Şării, Alianţa 2012, BUN),al organizaţiilor de tineret „Tinerii Moldovei”, „Onoare, Demnitate şi Patrie”
  să elaboreze strategia de reunificare a forţelor, să elaboreze modalitatea de constituire a unei singure formaţiuni politice de dreapta. La baza acestor negocieri trebuie să fie pus adevărul că niciunul din partidele existente nu este mai puternic, mai important decât celelalte (au demonstrat acest lucru şi în recentele alegeri).
  Această acţiune va fi ca o hârtie de turnesol: cei care vor refuza să participe la acest proces de consolidare vor trebui declaraţi deschis duşmani ai Reunificării dreptei. Soarta acestora va fi pecetluită. Alegătorul a demonstrat în repetate rânduri (chiar şi în alegerile prezidenţiale recente!) că nu-i vor urma pe cei care-i duc spre nicăieri, în hău.
  Numai împreună putem deveni o forţă de temut pentru Dodon
  care ne ameninţă cu lichidarea fizică,cu cei peste 100000 de adepţi care doar aşteaptă ordinul lui.
  Dl A. Şalaru, care a fost la începuturile Mişcării de Eliberare Naţională,
  poate pune umărul la cimentarea unei structuri liberale unificate.

Leave A Response »