web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Anatol Şalaru: “Prezidentul de Sadova s-a umilit în faţa reprezentantului intereselor ruseşti din Transnistria”

Liviu G. Stan 5 ianuarie 2017 1

 

Igor Dodon, preşedintele Republicii Moldova, s-a umilit în faţa noului şef al administraţiei separatiste de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, este de părere fostul ministru al Apărării de la Chişinău, Anatol Şalaru.

Sursă foto: argumentul.info

Sursă foto: argumentul.info

Igor Dodon nu ratează nicio zi fără “a face măcar un pas către predarea Republicii Moldova în mâinile Federaţiei Ruse”, a scris Anatol Şalaru pe pagina sa de Facebook, comentând întrevederea dintre preşedintele Republicii Moldova şi liderul separatiştilor din stânga Nistrului.

„Prezidentul de Sadova s-a umilit în faţa reprezentantului intereselor ruseşti din Transnistria. Era bine ca Dodon, înainte de-a merge să discute cu şeful separatistilor de la Tiraspol, să fi trecut pe la mormintele celor care, în 1992, au fost torturaţi şi ucişi de cei pe care el îi consideră parteneri. Era bine ca înainte să meargă să pupe ciubota rusească de pe grumazul Basarabiei, să meargă să le privească în ochi pe mamele care şi-au pierdut feciorii în războiul ruso-moldovenesc de pe Nistru. Era bine să meargă să-i privească în ochi pe cei care au rămas orfani pentru că tații lor au luptat şi au murit apărând pământul pe care Dodon îl scoate iarăşi la mezat. Tradarea de neam nici măcar Dumnezeu nu o iartă!”, a mai scris Şalaru în comentariul postat pe reţeaua de socializare.

Igor Dodon și noul lider separatist de la Tiraspol Vadim Krasnoselski au avut miercuri o întrevedere la Tighina. Potrivit agenției de presă din regiunea transnistreană Novostipmr, la întâlnire nu au fost discutate chestiuni politice.

Libera circulație a cetățenilor, recunoașterea diplomelor de studiu și a plăcuțelor transnistrene de înmatriculare au fost subiecte prioritare la masa de discuții dintre Dodon și Krasnoselski, precizează sursa citată.

Noi trebuie să creăm așa condiții încât oamenii să nu fie ținuți ostatici în politică, iar deciziile luate de politicieni să fie în beneficiul oamenilor. Trebuie să respectăm oamenii și poporul moldovenesc transnistrean și să găsim un compromis în orice situație”, a declarat Krasnoselski.

Desigur, există probleme complexe, există unele viziuni diferite, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ne așezăm la masa negocierilor pentru a discuta și a rezolva problemele cetățenilor noștri. În ceea ce privește alte aspecte, mai complexe, va fi nevoie de timp și pe baza rezultatelor de acum vom găsi și soluții”, a spus Igor Dodon.

Liderul separatist de la Tiraspol a mai precizat că a observat că retorica față de pacificatorii ruși din regiunea transnistreană s-a modificat, Igor Dodon încercând să înțeleagă că aceștia reprezintă o garanție a securității la Nistru.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. Marghita dela Cetatea Hotin 5 ianuarie 2017 at 14:04 - Reply

    REMEMBER !
    ALEGERI FURATE – ALEGERI FRAUDATE !
    DONDON teroristul ucigaș de unioniști de la anul 1990 încoace nu a câștigat alegerile din 13 nov.2016 în Moldova de Est. Majoritatea românilor est-moldoveni au votat pro-Europa. Doar circa o jumătate de est-moldoveni au ieșit la alegeri. Distribuirea reală ar fi fost pt. Sandu – 65 %, iar pt. Dondon, poate 35 %, dar prin manipulare, fraudare și furt, mafia oficială neo-comunistă anti-națională, anti-românească, anti-unionistă, anti-europeană a inversat și a schimbat rezultatul final. Deci, actualmente Dondon este doar un PSEUDO-președinte impostor imaginar a circa 15 % din populația Moldovei de Est /ocupanții extremiști / și în nici un caz nu reprezintă votul majorității din actuala RM, fosta provincie românească interbelică Basarabia în baza „Actului Unirii” pt. TOTDEAUNA cu România votat de majoritatea deputaților din Sfatul Țării din Chișinău la 27 martie 1918. Peste câteva luni de zile Curtea Europeană a Drepturilor Omului a Consiliului Europei de la Strasbourg va tranșa această catastrofă națională a RM și va restabili în funcția de Președinte pe Maia Sandu, care a câștigat cinstit și corect alegerile din 13 nov. 2016.

Leave A Response »