web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Anatol Şalaru revine în forţă

Liviu G. Stan 5 ianuarie 2017 3

 

Fostul ministru al Apărării de la Chişinău, Anatol Şalaru, a discutat cu fostul preşedinte al României Traian Băsescu despre necesitatea construirii unei noi structuri politice în Republica Moldova.

Sursă foto: adevarul.ro

Sursă foto: adevarul.ro

Anatol Şalaru a anunţat pe Facebook aspectele pe care le-a discutat pe Traian Băsescu despre o nouă construcţie politică care să ţină piept Federaţiei Ruse în Republica Moldova.

“Am avut un schimb de opinii despre situaţia politică din Republica Moldova cu preşedintele Traian Băsescu. Împreună am trecut în revistă problemele apărute după alegerile prezidenţiale din Republica Moldova şi necesitatea continuării drumului euro-atlantic. O tema abordată în cadrul discuţiilor a reprezentat-o necesitatea construirii unei noi structuri politice, dar şi reconstrucţiei instituţionale a statului astfel încât să putem face faţă încercărilor Federaţiei Ruse de a transforma Republica Moldova într-o enclavă a sa. Unirea se face, nu se dezbate!”, a scris Şalaru pe reţeaua de socializare.

 

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

3 Comments »

  1. Marghita dela Cetatea Hotin 7 ianuarie 2017 at 16:22 - Reply

    Trebuie de continuat activitatea în cadrul Sfatul Țării-2. Fostul ei conducător, noul deputat la București, Constantin Codreanu, se pare că era mai mult demagog, decât să avanseze pe Calea Re-Unirii. Avem nevoie de o Nouă Forță Comună Unionistă. Ocupanții ne Dez-bină.
    Unire, moldoveni, spre Re-Unirea cu România !
    N.B. un plan concret de activitate-
    http://ioncoja.ro/proiectul-unionist-merge-mai-departe/

Leave A Response »