web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Premierul de la Chișinău l-a felicitat pe noul prim-ministru de la București

Iulia Modiga 5 ianuarie 2017 1

 

Premierul Republicii Moldova Pavel Filip a transmis miercuri un mesaj de felicitare noului prim-ministru al României, Sorin Grindeanu, cu ocazia învestirii în funcţie.

Sursă foto: stirileprotv.ro

Sursă foto: stirileprotv.ro

Folosesc acest prilej pentru a-mi exprima recunoștința pentru disponibilitatea României de a susţine eforturile autorităţilor moldoveneşti de aliniere la standardele şi valorile europene, prin implementarea agendei de asociere cu UE, de modernizare a ţării noastre şi prin implementarea proiectelor energetice, educaţionale şi sociale”, se precizează în scrisoarea adresată de Filip lui Grindeanu.

Șeful Executivului de la Chișinău și-a exprimat convingerea că şi pe viitor Republica Moldova se va bucura de sprijinul României în realizarea priorităţilor agendei bilaterale şi a obiectivelor majore în materie de modernizare și integrare europeană a Republicii Moldova, se mai arată în mesajul de felicitare.

Guvernul Grindeanu a fost învestit miercuri cu 295 voturi pentru (PSD, ALDE, UDMR și minorități) şi 133 împotrivă (PNL, USR, PMP).

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. ion 6 ianuarie 2017 at 09:20 - Reply

    Curind prezidentul Dodon va numi alt premier si se va termina si cu fratia fratelui mai mare de care nu ne trebuie. Republica Moldova e stat independent fara NATO si fara Rominia.

Leave A Response »