web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Anatol Şalaru şi-a dat demisia din PL. „Lupta pentru idealul național al tuturor românilor trebuie sa continue!”

Liviu G. Stan 9 ianuarie 2017 2

 

Fostul ministru al Apărării de la Chişinău, Anatol Şalaru, şi-a dat demisia luni din calitatea de membru a Partidului Liberal.

Sursă foto: deschide.md

Sursă foto: deschide.md

Anatol Şalaru a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook, adăugând că a fost o decizie „extrem de grea, dar absolut necesară”.

„Astăzi am demisionat din calitatea de membru al PL, partid pe care l-am fondat în urmă cu 24 de ani. A fost o decizie extrem de grea, dar absolut necesară. Motivele care au stat la baza acestei decizii sunt multiple și în general cunoscute, atât de membrii Partidului Liberal, cât și de dumneavoastră”, a scris Anatol Şalaru în postarea sa.

Şalaru e enumerat motivele: „Transformarea Partidului Liberal într-un SRL administrat după bunul plac al lui Mihai Ghimpu, ducerea în derizoriu și compromiterea idealurilor naționale, jocul duplicitar facut la alegerile prezidențiale, refuzul de a accepta reformarea și deschiderea partidului către oameni noi, doar pentru a-și putea păstra fotoliul de președinte, sunt câteva din motivele ce au stat la baza deciziei mele”.

„Cu toate acestea, lupta pentru idealul național al tuturor românilor trebuie sa continue! Unirea se face, nu se dezbate. Deci, să o facem!”, a mai scris fostul liberal.

Anatol Şalaru a anunţat recent că a purtat discuţii cu fostul preşedinte al României Traian Băsescu despre necesitatea construirii unei noi structuri politice în Republica Moldova: „Am avut un schimb de opinii despre situaţia politică din Republica Moldova cu preşedintele Traian Băsescu. Împreună am trecut în revistă problemele apărute după alegerile prezidenţiale din Republica Moldova şi necesitatea continuării drumului euro-atlantic. O tema abordată în cadrul discuţiilor a reprezentat-o necesitatea construirii unei noi structuri politice, dar şi reconstrucţiei instituţionale a statului astfel încât să putem face faţă încercărilor Federaţiei Ruse de a transforma Republica Moldova într-o enclavă a sa. Unirea se face, nu se dezbate!”.

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

 1. name 9 ianuarie 2017 at 11:21 - Reply

  Despre omul pe nume Anatol Şalaru se poate spune doar un cuvânt: impecabil.

 2. Marghita dela Cetatea Hotin 9 ianuarie 2017 at 14:03 - Reply

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬­▬▬▬▬▬▬
  =====BUCOV­INA DE NOR­D========

  ——— ♥ȘI TO­ATĂ BASAⱤA­BIA E ⱤOM­NIA♥ ———–

  —————♥—♥—♥­—RE-U N I ­R E!—♥—♥—♥­———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬­▬▬▬▬▬▬

Leave A Response »