web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Ziua Culturii Naționale, sărbătorită în Aeroportul „Henri Coandă” din București

Iulia Modiga 9 ianuarie 2017 1

 

Ziua Culturii Naționale va fi marcată inedit de Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni. Duminică, 15 ianuarie, pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din București, Terminalul Plecări, vor avea loc, începând cu ora 15:00, un spectacol susținut de Dinu Iancu Sălăjanu și de Corala „Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului, și un recital de poezie eminesciană al actriței Alexandra Velniciuc.

Sursă foto: cunoastelumea.ro

Sursă foto: cunoastelumea.ro

Evenimentul se derulează sub genericul „Pe aripile culturii române” și este inclus în programul „Caravana identității românești”, o serie de acțiuni culturale destinate promovării culturii române și consolidării identității naționale românești, anunță organizatorii.

Persoanele care tranzitează aeroportul vor putea afla în cadrul evenimentului și informații relevante despre patrimoniul românesc material și despre activitățile, proiectele și programele Institutului „Eudoxiu Hurmuzachi”, destinate românilor din comunitățile istorice, din Republica Moldova și diaspora.

Legea nr. 238 din 7 decembrie 2010 prevede ca data nașterii poetului național Mihai Eminescu, ziua de 15 ianuarie, să fie marcată ca Ziua Culturii Naționale.

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

Leave A Response »