web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Dodon vrea revocarea din funcție a ambasadorului Rep. Moldova la București. „A devenit avocatul României!”

Iulia Modiga 10 ianuarie 2017 4

 

Președintele Igor Dodon s-a supărat pe ambasadorul Republicii Moldova la București, Mihai Gribincea, pe care îl acuză că a devenit avocatul României, și anunță că va cere revocarea acestuia din funcție.

Sursă foto: tribuna.md

Sursă foto: tribuna.md

Sunt surprins că descopăr că unii ambasadori au devenit avocați ai unor politicieni din țara de reședință și au cam uitat cărui stat servesc. E și mai grav cînd aceștia fac comentarii politice în raport cu autoritățile statului care i-a trimis în misiune. Aceasta vorbește fie despre calificarea proastă profesională a respectivului ambasador, fie despre angajamentele lui politice în detrimentul propriului stat și a conducerii acestuia”, scrie Dodon pe Facebook.

Fostul comunist și socialist anunță că va cere Guvernului revocarea din funcție a ambasadorului Gribincea și înlocuirea lui cu o un diplomat „care înțelege mai bine atât competențele diplomatice, cât și interesele statului Republica Moldova”.

Ambasadorul Republicii Moldova la București a declarat luni într-o emisiune televizată că decretul emis de președintele Igor Dodon, de retragere a cetățeniei Republicii Moldova liderului PMP Traian Băsescu, ar putea fi declarat neconstituțional.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

4 Comments »

 1. nic 10 ianuarie 2017 at 14:18 - Reply

  Nu cred ca ceia ce face acum Dodonva duce la prosperarea tarii si poporului. El calca pe grebla pe care a calcat Voronin la sfirsit de mandat.

 2. name 10 ianuarie 2017 at 15:14 - Reply

  Un presedinte autist, deconectat de la lumea reala, ce traieste din ideologii si falsuri aduse aici de ocupantii rusi, nu poate decat face un mare rau Republicii Moldova si poporului care totusi … l-a ales.

 3. Marghita dela Cetatea Hotin 10 ianuarie 2017 at 17:33 - Reply

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬­▬▬▬▬▬▬
  =====BUCOV­INA DE NOR­D========

  ——— ♥ȘI TO­ATĂ BASAⱤA­BIA E ⱤOM­NIA♥ ———–

  —————♥—♥—♥­—RE-U N I ­R E!—♥—♥—♥­———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬­▬▬▬▬▬▬

Leave A Response »