web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Partidul Socialiștilor trebuie să afle această veste

Iulia Modiga 11 ianuarie 2017 1

 

Se anunță vremuri grele pentru partidele anti-europene finanțate de Rusia. Liderul fracțiunea Partidului Popular European (PPE), Manfred Weber, a anunțat că la nivelul Parlamentului European intenționează să lupte mai eficient cu grupurile radicale și finanțarea partidelor anti-europene de către regimurile autocrate.

Sursă foto: eunews.it

Sursă foto: eunews.it

Trebuie să înăsprim regulile pentru finanțarea partidelor la nivelul UE”,  a declarat șeful PPE. Potrivit europarlamentarului, partidele ar trebui să primească mai puțini bani de la UE dacă reprezentanții lor primesc simultan fonduri de la „regimuri autocrate”, scrie Pagina de Rusia. . „Nu putem permite finanțarea de catre UE a partidelor anti-europene, care sunt ajutate cu bani și de Kremlin, cu scopul slăbirii Europei. Acest lucru rebuie să se termine”, a mai spus Weber.

Finanțarea din terțe țări este interzisa oficial în UE de la începutul anului 2017, iar sancțiunile pentru încălcarea acestei norme constau în amenzi de 10% din bugetul anual.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. name 11 ianuarie 2017 at 15:13 - Reply

    Partidul Socialistilor al lui Dodon, Partidul Comunistilor al lui Voronin, Partidul Nostru al lui Usatii, Patriotii Moldovei ai lui Garbuz si lista inca ar putea continua, sunt formatiuni create si finantate (cu acte doveditoare) de Rusia pe teritoriul Republicii Moldova. Ele sugereaza ca ar fi poporul („moldovenesc”) si democratia (tot „moldoveneasca”), permitandu-si astfel orice, interesele rusesti pe care le apara fiind doar „colaterale” si „intamplatoare”, intr-un simbol perfect al unei premeditate cauze comune politice si identitare ruso-moldovenesti.

Leave A Response »