web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

CSM din Republica Moldova, mesaj pentru CSM din România

Iulia Modiga 12 ianuarie 2017 0

 

Consiliul Superior al Magistraturii din Republica Moldova (CSM) și-a exprimat dorința ca relația de cooperare cu Consiliul Superior al Magistraturii din România să se consolideze și să continue cu rezultate productive. Acest aspect a fost precizat într-un mesaj de felicitare transmis de CSM de la Chișinău în contextul alegerii primei conduceri a noului CSM de la București.

Sursă foto: deschide.md

Sursă foto: deschide.md

Cu această ocazie, Consiliul Superior al Magistraturii din Republica Moldova își exprimă respectul și își dorește ca eforturile de cooperare între instituțiile din cele două state în domeniul justiției, să continue în același ritm cu realizări productive, în contextul în care au fost întreprinse mai multe măsuri în acest sens”, se arată în mesajul CSM de la Chișinău.

Consiliul Superior al Magistraturii din România este alcătuit din 19 membri, dintre care nouă judecători și cinci procurori, doi reprezentanți ai societății civile aleși de Senat și trei membri de drept — președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție, ministrul Justiției și procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Membrii CSM sunt aleși pentru un mandat de șase ani, fără posibilitatea de a fi prelungit.

Noua conducere a CSM de la București a fost aleasă pe 6 ianuarie.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »