web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

RAPORT: Care este cea mai utilizată reţea de socializare din Rep. Moldova

Liviu G. Stan 29 ianuarie 2017 0

 

Odnoklassniki.ru rămâne în continuare cea mai accesată reţea de socializare din Republica Moldova, se arată raport al Gramatic.md ce are la bază indicele de audienţă gemiusAudience (BATI).

1

Raportul de faţă măsoară numărul de utilizatori reali care au accesat reţelele de socializare până în luna septembrie 2016.

Astfel, potrivit datelor din raport, aproximativ 1,2 milioane de internauţi din Republica Moldova folosesc reţeaua de socializare din Rusia.

Facebook ocupă a doua poziţie în top, cu 760 de mii de utilizatori, iar numărul de conturi de Instagram este aproape egal cu numărul utilizatorilor activi de pe Vkontakte.

În ceea ce priveşte profilul utilizatorilor, raportul arată următoarea stratificare pe cele două mari reţele de socializare: cei mai mulţi utilizatori de Odnoklassniki din Republica Moldova sunt bărbaţi, spre deosebire de Facebook, unde femeile deţin “monopolul”.

Tot din infograficele din raport aflăm că cei mai mulți dinte utilizatorii de pe Odnoklassniki au vârsta cuprinsă între 20 – 29 de ani și au studii liceale.

 

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »