web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Anatol Şalaru a anunţat denumirea viitorului său partid

Liviu G. Stan 7 februarie 2017 4

 

Fostul ministru al Apărării de la Chişinău, Anatol Şalaru, a anunţat denumirea viitorului său partid.

Sursă foto; adevarul.ro

Sursă foto; adevarul.ro

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Anatol Şalaru a scris: „După o analiză atentă, multe discuții purtate cu partenerii noștri din România și Uniunea Europeană, dar și stând la dialog cu foarte mulți dintre dumneavoastră, am înțeles că este necesară înființarea unui nou partid politic: Partidul Unității Naționale”.

„De ce unitate națională? Pentru că e ceea ce ne lipsește nouă cel mai mult, românilor de peste Prut, din Basarabia. Avem drept obiectiv ca acest nou partid să fie expresia politică a tuturor celor care își doresc un stat integru, european, capabil să își apere cetățenii și mai ales capabil să le construiască cetățenilor un viitor. După 25 de ani de la desprinderea de imperiul sovietic, Republica Moldova are nevoie de un restart care să o scoată din zona gri a relațiilor internaționale, și să o ducă în rândul țărilor civilizate, pentru că acolo îi este locul. Nu va fi ușor, dar n-a fost ușor nici în 1989, atunci când am aprins flacăra eliberării naționale. Am reușit atunci, vom reuși și acum”, a mai scris Anatol Şalaru în postarea sa.

Fostul ministru spune că Republica Moldova are nevoie urgență de un „partid românesc”.

„Republica Moldova are nevoie de un partid românesc, capabil să ofere o alternativă la actuala clasă politică, un partid care să fie acceptat ca partener de clasa politică de la București, și mai ales un partid care să nu dezamăgească și să nu-și încalce angajamentele asumate.

În perioada următoare vom face public întregul grup de inițiativă, și vă invit pe toți cei care doriți să vă implicați în acest nou proiect politic să ne trimiteți datele dumneavoastră de contact la adresa de email: [email protected], se mai arată în postarea lui Anatol Şalaru.

Comentarii de pe Facebook

comments

4 Comments »

 1. Succes 7 februarie 2017 at 13:29 - Reply

  Mintea luminată a d-lui Anatol Șalaru poate aduce în viața politică a R.Moldova un suflu nou, care să dea o șansă de mai bine românilor moldoveni.

  • Alexandru Alexandru 7 februarie 2017 at 23:56 - Reply

   Dar, cand impreuna cu fostul sau bos (Ghimpu),intrau pe usa din dos si duceau tratative de a imparti ” parghiile” de acces la treuca statului(AIE 1,AIE 2) cu partenerii de hotii ce… era mai putin luminat???Oare,odata cu kg lasate (a slabit)poate s-a lasat si de gandurile intunecate?

   • Succes 8 februarie 2017 at 10:46 - Reply

    Vorbeam de minți luminate, că d-astea avem lipsă, nu de orgolii, că d-astea avem în exces.

 2. Nuța dela Cetatea Hotin 8 februarie 2017 at 02:02 - Reply

  Iar eu cu minntea mea simplă mă întreb de ce oare avem atâtea partide zis naționale, toate despărțite/stil KGB/, veninoase între ele, răzlețe și am pierdut alegerile și vom pierde și ăn continuare din cauza rânzei moldo-românești.
  Și tot eu mă mai întreb de ce oare Șalaru nu a deschis o filială la Chișinău a Partidului Mișcarea Populară a lui Băsescu și Eugen Tomac?
  De ce ?

Leave A Response »