web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Europarlamentar: Dodon și Plahotniuc se trag din aceeași mamă

Iulia Modiga 10 februarie 2017 0

 

Eurodeputatul Siegfried Mureșan, raportor al Comisiei pentru Bugete a Parlamentului European, a făcut câteva comentarii pe marginea vizitei efectuate de președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, la Bruxelles.

Sursă foto: agora.md

Sursă foto: agora.md

Întrebat de jurnalista Valentina Ursu (Europa Liberă) cum ar trebui să interpreteze populația Republicii Moldova ”tachinările” dintre guvernul așa-zis „pro-european” și președinția de la Chișinău, europarlamentarul a declarat că liderul PDM Vladimir Plahotniuc și socialistul Igor Dodon împărtășesc mai multe lucruri decât s-ar crede.

Din câte ştiu, atât domnul Dodon, cât şi domnul Plahotniuc vin din aceeaşi școală politică a profesorului Vladimir Voronin, dintr-un partid care se numeşte Partidul Comuniştilor din Republica Moldova. Eu nu cunosc relaţia între dumnealor, dar e clar că asemănări există şi se trag din aceeaşi mamă. Dacă vrem ca cetăţenilor Republicii Moldova să le meargă mai bine, atunci ţara nu trebuie să fie condusă de discipolii lui Vladimir Voronin, ci de oameni politici noi, credibili, care vin cu altă gândire, din o cu totul altă şcoală”, a precizat Siegfried Mureșan.

Eurodeputatul a spus că niciuna din ideile pe care Igor Dodon le-a vehiculat în cadrul vizitei efectuate recent la Bruxelles nu au avut succes. „Dimpotrivă, am văzut că Uniunea Europeană e ferm angajată în implementarea Acordului de Asociere, pe care, de altfel, noi în Parlamentul European l-am votat. Nu credeţi că noi, Parlamentul European, vom face altceva decât să veghem la implementarea Acordului de Asociere, pe care domnia sa, repet, dacă îl pune sub semnul întrebării, riscă tot ceea ce s-a făcut până acum între Uniunea Europeană şi Republica Moldova”, a avertizat Mureșan.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »