web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Este Sebastian Ghiță ascuns în Republica Moldova?

Victor Crăiescu 10 februarie 2017 1

 

Politicianul Sergiu Mocanu a făcut afirmații incredibile în cadrul știrilor postului 10TV de la Chișinău. Astfel, milionarul Sebastian Ghiță, dat în urmărire internațională prin INTERPOL, ar fi ascuns în Republica Moldova, de către Vladimir Plahotniuc.

Sergiu Mocanu la 10TV

Mocanu spune că Ghiță este ascuns în același loc unde a fost ascuns și fostul ministru de interne, Gheorghe Papuc, când acesta era căutat pentru a fi arestat în urma Dosarului 7 Aprilie.

Declarațiile vin în contextul în care Mocanu anunțase încă de săptămâna trecută că Vasile Botnari, unul din apropiații lui Plahotniuc, va fi numit președinte al Moldovagaz. Joi, această supoziție a lui Mocanu s-a adeverit, în cadrul adunării Consiliului de Administrație al Moldovagaz.

Posibilitatea ca Sebastian Ghiță să se afle în Republica Moldova a mai fost vehiculată și la începutul anului, conform unor surse Flux24. Un fost ofițer al SRI, Daniel Florea, fost sef al contraspionajului intern din SRI Prahova, care a lucrat și la Poliția de Frontieră, identificase Republica Moldova ca una din potențialele țări unde s-ar afla Ghiță.

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. this link 14 iunie 2018 at 05:36 - Reply

    I simply want to mention I am just beginner to blogging and site-building and seriously loved your web-site. More than likely I’m likely to bookmark your blog post . You really have tremendous well written articles. Many thanks for revealing your webpage.

Leave A Response »