web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

PPE a selectat doar un singur politician din Rep. Moldova ca să participe la Congresul din Malta. Despre cine este vorba

Liviu G. Stan 10 februarie 2017 1

 

Maia Sandu, liderul PAS, este singurul personaj politic din Republica Moldova invitat la Congresul Partidului Popular European (PPE), care va fi organizat în perioada 29-30 martie în Malta.

cxpqi1iweage7ng

Congresul PPE va avea ca temă centrală viitorul Europei. Va fi dezbătută o paletă largă de subiecte, vizând politicile externe şi de securitate, precum şi realităţile economice şi evoluţia spaţiului digital.

În lista invitaților se găsesc mai mulți șefi de state europene, premieri, dar și oficiali ai Uniunii Europene, printre care președintele PPE, Joseph Dual, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, președintele Consiliului European, Donald Tusk, președintele Comisiei Europene Jean-Claude Junker, și președintele României, Klaus Iohannis.

Recent, PPE a refuzat cererea Partidului Popular European din Moldova (PPEM), condus de Iurie Leancă, de a adera la în această familie europeană.

„În urma unei evaluări amănunțite realizate de Grupul de lucru al PPE III (care se ocupă intern de solicitările de aderare) și luând în considerare situația politică actuală, precum și evoluțiile politice recente din Republica Moldova, PPE a decis la începutul anului 2017 să nu ia în considerare mai departe solicitarea PPEM de aderare”, a explicat europarlamentarul Siegfried Mureşan.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. Constructiv 10 februarie 2017 at 21:50 - Reply

    Eu nu înțeleg Cum acestea au invitat-o pe Maia după ce a protestat cu pro-rusi Dodon și Usatii.

Leave A Response »