web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Întâlnire consultativă a 17 filiale locale ASCOR din România și Republica Moldova

Iulia Modiga 15 februarie 2017 1

 

Reprezentanți a 17 filiale locale ale Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) din România și Republica Moldova s-au reunit în perioada 11-14 februarie sub genericul „ASCOR – Trecut, prezent și perspective”, cu sprijinul și binecuvântarea Înaltpreasfințitului Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în cadrul Mănăstirii „Acoperământul Maicii Domnului” – Dorna Arini, județul Suceava.

Sursă foto: ascorcluj.ro

Sursă foto: ascorcluj.ro

Mitropolia Ardealului informează printr-un comunicat că scopul întâlnirii a vizat realizarea unei evaluări calitative a activității filialelor ASCOR din țară și din Republica Moldova, în vederea elaborării unui plan strategic de dezvoltare organizațională. Totodată, evenimentul a avut în vedere actualizarea cadrului legal de organizare și desfășurare a activității asociației în plan național și local.

Asociatia Stiudenților Creștini Ortodocși Români din Republica Moldova este o organizație care are drept scop promovarea ortodoxiei în rândurile tinerei generații, precum și în întreaga societate. ASCOR activează cu binecuvântarea Înaltpresfințitului Petru, a Mitropoliei Basarabiei, în cadrul Patriarhiei Române. ASCOR de la Chișinău își propune identificarea unor soluții la probleme precum violența în familie, alcoolism și dependență de droguri.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

Leave A Response »