web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Proiect destinat elevilor din Rep. Moldova care studiază la Brăila: „Cultură și civilizație pe malurile Prutului și ale Dunării de Jos”

Iulia Modiga 15 februarie 2017 0

 

Elevii din Republica Moldova care studiază în Brăila au oportunitatea de a participa la proiectul educațional „Cultură și civilizație pe malurile Prutului și ale Dunării de Jos”. Organizatorii – Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila în parteneriat cu Liceul Teoretic „Mihail Sebastian”, Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” și Colegiul Economic „Ion Ghica” – își propun desfășurarea unor activități care abordează într-o manieră interdisciplinară noțiuni de istorie, cultură și civilizație românească, ore de limba și literatură română, matematică și alte discipline socio-umane. 

Sursă foto: gulgulass.deviantart.com

Sursă foto: gulgulass.deviantart.com

Publicația online InfoEst precizează că proiectul se derulează până în luna august sub forma unor ateliere: „Diversitate culturală prin tehnica Digital Storytelling”, „Dezbatere, oratorie și Retorică”, „Povești și puncte – Atelierul cu tradiții”, „Blogger Hub – diversitate în imagini”, „Math is fun – științe și matematică în limba engleză”, „Drumeții urbane”, „Spațiu cu dor – cercetare monografică”, „Româna fără…profesor”, „Sunt român basarabean! – evocarea momentelor esențiale în istoria Basarabiei”.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »