web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Aprobat: România va acorda Rep. Moldova, cu o lună mai devreme, 50 de milioane de euro

Iulia Modiga 17 februarie 2017 0

 

România va acorda Republicii Moldova, cu o lună mai devreme, a doua tranșă, în valoare de 50 de milioane de euro, din împrumutul ratificat în 2016. Hotărârea a fost adoptată de Guvernul de la București în ședința de miercuri.

Sursă foto: svnews.ro

Sursă foto: svnews.ro

Se aprobă amendamentul /…/ la Acordul privind asistența financiară rambursabilă dintre România și Republica Moldova, semnat la Chișinău la 7 octombrie 2015, privind notificarea și confirmarea îndeplinirii condiției necesare eliberării celei de-a doua tranșe și stabilirea datei de tragere a acestei tranșe în data de 27 februarie 2017”, se precizează în hotărârea cabinetului de miniștri al României.

Mulțumim Guvernului României pentru aprobarea celei de-a doua tranșe din împrumutul pe care îl acordă Republicii Moldova. Prietenii la nevoie se cunosc, iar România ne-a ajutat tot timpul în momente importante”, a scris pe Facebook premierul de la Chișinău, Pavel Filip.

În luna ianuarie, Ministerul Finanțelor Publice din România și Ministerul Justiției și Ministerul Finanțelor din Republica Moldova au convenit printr-un schimb de scrisori modificarea datei de eliberare a celei de-a doua tranșe de 50 milioane de euro din 31 martie 2017 în data de 27 februarie 2017.

România a oferit pe 24 august 2016 Republicii Moldova prima tranșă a împrumutului, în valoare de 60 de milioane de euro.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »