web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

„Republica Moldova – destinație turistică”, la Târgul de Turism al Romaniei

Iulia Modiga 17 februarie 2017 1

 

Republica Moldova este reprezentantă la Târgul de Turism al României de nouă companii care își prezintă ofertele turistice pentru anul acesta.

Vedere la Nistru

APIT, SRL Stil Tur, Premium Tur, Tatrabis, Visit – Moldova powered by Amadeus Travel, Winetours – Silenus SRL, Vinăria Chateau Vartely, Compania Air Moldova, OTM Business Travel, Agentia Turismului își promovează la evenimentul derulat în București, la Romexpo, în perioada 16-19 februarie, ofertele de pachete de vacanță, alături de alte companii din Austria, Bulgaria, Croația, Rusia, Grecia, Israel, Palestina, Polonia, Republica Dominicană, Turcia şi Ungaria.

Un domeniu cu potențial înalt de creștere este cel al turismului de afaceri sau MICE (Meetings, incentives, conferences and exhibitions) pe care vom încerca să-l promovăm în România”, a declarat directorul Organizației pentru Atragerea Investițiilor și Promovarea Exporturilor (MIEPO), Vitalie Zaharia. În cadrul Târgului de Turism, MIEPO va organiza sâmbătă o prezentare cu tema „Republica Moldova – destinație turistică”, în cadrul căreia vor fi menționate oportunitățile investiționale din Republica Moldova pentru industria turismului din România.

Participarea operatorilor de turism din Republica Moldova a fost finanțată în proporție de 70% de Fondul de promovare a exporturilor, gestionat de MIEPO, în parteneriat cu Agenția Turismului a Republicii Moldova, Asociația Patronală a Industriei Turismului (APIT) și Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

Leave A Response »